L'ALCUDIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

 XXVIII Volta a Peu a L'Alcudia 02/05/2015

Bona i nombrosa participació a L'Alcudia del C.A. Guadassuar Maskokotas.

En la categoria absoluta Sergio Rosell ha acabat la cursa en tercera posició en la categoria veterans A i quart de la general. Junt a ell han participat per orde d'arrivada a meta els següents membres del Club, José Cuesta, Jose Luis Jornet, Miguel Moratalla, David Oliver, Carol Vidal, Laura Esteve, Gema Roig i Adrià Lledó.

En benjamines Teresa Oliver ha entrat en una bona novena posició. En alevins Saül Mínguez i Salva Oliver han aconseguit la segona i tercera posició, respectivament i on Claudia Boix ha entrat en la posició tretcena. Per a finalitzat la nostra participació, en infantils Paula Oliver ha entrat en segona posició de la general.

Classificacions Benjamins

Classificacions Alevins

Classificacions Infantils

Classificacions Absoluta

Fotos

 

I Mitja Marató del KAKI - L'Alcudia 26/10/2014

El dia 26 d'octubre es va disputar la I Mitja Marató del Kaki a L'Alcudia amb la presència d'atletes del Club Atletisme Guadassuar, que estan preparant la marató de València i d'altres que no. Un d'estos atletes va ser Mario Baldoví que va acabar el tercer de la prova amb un temps de 1h15'. També participaren en la prova Bernat Ribes, Carlos Pous, Quique i Fran Gimeno i Vicent Lledó.

Classificacions

Fotos Cronorunner

Fotos Trofeus