II CIRCUIT CASTELLÓ

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

 II CIRCUIT CURSES NOCTURNES DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

LLIURAMENT TROFEUS CIRCUIT

El divendres 25 de setembre, se va celebrar la ceremonia de lliurament de trofeus del II Circuit Curses Nocturnes Diputació de Castelló, on els atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas, Amine Chaoui en categoria masculina i Bouchra Marzouki en la categoria femenina, han acabat el circuit classificats en la primera posició absoluta.

Pel que respecta a Amine, en les quatre curses en les que ha participat ha acabat primer absolut, mentres que Bouchra, en tres ha finalitzat primera i en l'altra acabà segona.

A l'acte han estat acompanyats pel patrocinador de l'equip Maskokotas.

Classificacions generals

Fotos Event

II 10k Nocturn Orpesa

S'ha celebrat la primera de les quatre curses del II Circuit Nocturn de la Diputació de Castelló, que ha tingut lloc el dia 4 de juliol a les 22:00 h. a la ciutat d'Orpesa.

Hem tingut als nostres atletes al més alt del podi, tant en homens com en dones.

L'atleta del C.A. Guadassuar Maskokotas, Amine Chaoui, ha sigut el primer en creuar la meta, en la categoria masculina, amb un temps de amb un temps de 31:11, a un ritme de 3:07.

En la categoria femenina, ha sigut l'atleta del Guadassuar Maskokotas, Bouchra Marzouki, qui s'ha emportat la primera posició del podi amb un temps de 36:54, a un ritme de 3:41.

Enhorabona a tots dos i endavant!!!

Classificacions

Fotos

 

II 10k Nocturn Grao de Castelló

 

Després de la primera cursa del Circuit Nocturn de la Diputació de Castelló a Orpesa, l'atleta del C.A. Guadassuar Maskokotas Amine Chaoui ha repetit el primer lloc, aconseguint al Grao de Castelló pujar al més alt del podi per segona vegada consecutiva amb un temps de 32:02.

 

En dones, L'atleta del Club Bouchra Marzouki, a aconseguit una meritoria segona posició, tinguent en compte que es trobava malalta. El seu temps ha sigut 37:52.

 

Molt bé a tots dos i anims per a la pròxima cursa!!!

 

Classificacions

 

II 10k Nocturn Llangostí Vinaròs

 

S'ha celebrat la tercera cursa del Circuit Nocturn de la Diputació de Castelló, amb la participació dels dos atletes del Club, Amine i Bouchra, que segueixen al cap davant de la classificació general amb una nova victoria.

 

Amine de nou a tornat a entrar en primera posició, i ja van tres de tres, amb un temps de 32:18.

 

Bouchra, que després de recuperada de la malaltia que la impedí correr al seu nivell la cursa passada, a tornat a entrar en primera posició amb un temps de 37:58.

 

Enhorabona campions!!!

 

Classificacions

I 10k Nocturn Peníscola

 

L'última cursa del Circuit Nocturn de Castelló, a tingut lloc a la ciutat de Peníscola el dia 11 de setembre.

 

Els atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas, Amine i Bouchra, han quedat primers en la cursa amb uns temps de 32' 28'' i 37' 52'', respectivament.

 

Amb estes victories, a més, han aconseguit ser els primers de la classificació general del circuit i proclamar-se Campions del II Circuit de Carreres Populars Nocturnes de la Diputació de Castelló, campionat que en la 1a edició també aconseguiren.

 

Enhorabona i a seguir així!!!

 

Classificacions