ALGINET

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

XIX VOLTA A PEU A ALGINET  

De nou el C. A. Guadassuar Maskokotas, este dissabte 12 de setembre ha participat en la volta a peu d'Alginet, on una vegada més els seus atletes han aconseguit pujar al podi.

En la categoria veteranes A Femenina, Anna Tomás ha acabat primera, pujant al més alt del podi, on també ha pujat com a segona de la categoria absoluta, amb un temps de 32'26''.

Per la seua part, Yolanda Gallego ha sigut la segona en la categoria senior femenina, amb un bon temps de 33'50''.

En categoria veterans B, hem tingut la presència de Luis Hervás, que ha estat acompanyat en la categoria veterans A, per David Oliver i Salva Martínez.

En quant a les categories inferiors, la actuació de les nostres xiquetes i xiquets ha estat molt bé.

En infantil femenina, Paula Oliver ha acabat en tercera posició. En alevins masculí segueixen Saül Minguez i Salva Oliver intercanviant-se la segona i tercera posició, cursa darrere cursa. Esta vegada ha sigut Saül el que ha fet segona posició i Salva tercera. També en esta categoria aleví però en xiquetes, ha participat Rosa Sais que ha entrat en la meta en quarta posició. Ja per acabar ens queda la categoria benjamines on han participat Arianna Heber i Teresa Oliver que han sigut la huitena i desena, respectivament.

Molt bé a totes i tots i ànim de cara a la temporada que comencem!!!

Classificacions

Fotos