L'ALCUDIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

27a VOLTA A PEU A L'ALCUDIA

Este dissabte dia 3 de maig de 2014 ha tingut lloc la 27a Volta a Peu de l'Alcudia, cursa a la que el Club Atletisme Guadassuar participa des de fa molts anys com a una de les clàssiques del calendari.

La cursa absoluta va tindre nom propi i este va ser el de Fouad Benzeroual, que amb un temps de 31'22'' va acabar primer a quasi dos minuts del seu principal perseguidor. El ritme sigué de 3'08''el quilòmetre. També cal destacar l'actuació del nostre atleta Sergio Rosell Sánchez que entrà en 7a posició, amb un temps de 33'43''.

Pel que fa a la participació en les categories inferiors en la categoria alevins Salva Oliver Tortajada entrà en 9a posició, el que li fa estar el 6é en la classificació general del Circuit de la Ribera. En la categoria de benjamins les xiques Rosa Sais, Adriana Lledó i Laia Bonet acabaren la cursa en 4a, 7a i 8a posició respectivament, estant molt ben classificada Adriana en 4a posició al circuit. Per finalitzar este repàs a les classificacions, en la categoria infantil femení Daniela Llopis entrà en la 3a posició i Paula Oliver en la 8a, tinguent esta última la 3a plaça en la classificació general del circuit.

Enhorabona a tots i totes.

Classificacions

Fotos mychip