VALÈNCIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

CAMPIONAT AUTONÒMIC INFANTIL, CADET I VETERÀ

El dissabte dia 14 de febrer es va celebrar el Campionat Autonòmic Infantil de P. C. al Lluís Puig , on les atletes femenines del Club van lluitar de valent amb les millors atletes de la Comunitat, tinguent la recompença a este esforç en la modalitat de perxa, on Isabel Molina ha aconseguit el Subcampionat Autonòmic amb una marca de 2.15 metres. També tenim que felicitar a la resta d'atletes del club que van competir en les diferents modalitats com són: Clara Santandreu en 500 mts., Paula Oliver en 2000 mts., Elsa Seguí en 60 m.t. i Laura Garrigues en salt d'alçada.

Diumenge 8 de febrer va tindre lloc a la pista del Palau Velòdrom Lluís Puig de València el Campionat Autonòmic d'Atletisme de Veterans, on els atletes del Guadassuar Maskokotas van realitzar una gran actuació, aconseguint cinc medalles.

D'una banda, la primera medalla per al club va arribar de la mà de Carmen Esteve, qui va aconseguir la medalla de plata en salt de llargada, amb un salt de 3,50 metres. Un poc abans, l'atleta es quedava a les portes del bronze en llançament de pes (8,44 m), disciplina en què va quedar en 4a posició.

Després, vingué el torn d'Alexa Roig, que aconseguia dues medalles per al club: medalla de plata en 60 metres llisos i medalla d'or en els 200 metres.

Més tard va participar Mónica Roselló, qui va fer una gran carrera en els 800 metres. L'atleta va quedar en segona posició, amb un temps de 2.59 min. Però per causa del reglament del campionat, que compensa els atletes veterans de més edat, finalment hi va obtindre el bronze.

Pel que fa a la participació masculina del Club, cal dir que hi van participar Tino Andreu en les proves de 60, on acaba 5é de la seua serie, i 200 metres; Vicent Lledó en 400 metres; en la distància de 1.500 metres, Juan Bautista Ribes i  José Antonio Marín, que hi va quedar en 5a posició; i finalment, en els 3.000 metres participaren José CuestaSergio Rosell, que va quedar en 5a posició, i Salva González, que va obtindre la medalla de bronze.

Una gran jornada per al nostre club que, a poc a poc, va fent-se un lloc en l'atletisme de pista també en la categoria de veterans.

El dissabte 7 de març, participaren, també al Lluís Puig, les atletes Irene Camarasa i Paloma Ferrer en el Campionat Provincial Individual Cadet, on Irene aconseguí penjar-se la medalla de bronze al salt de llargada. En la distància de 60m.ll. la mateixa atleta acaba en la 6a posició. Pel que fa a Paloma, obtingué un bon resultat en salt d'alçada acabant la seua participació en 7a posició, però en la mateixa alçada que la tercera.

Enhorabona, equip!!!

Classificacions Cadets

Fotos Cadets i Infantils

Classificacions Veterans

Fotos proves Veterans

 

 CAMPIONAT AUTONÒMIC DE CLUBS P.C. 2014/15

Gran participació la que van realitzar el passat dissabte dia 17 de gener al Pavelló Lluis Puig de València les atletes absolutes del C.A. Guadassuar Maskokotas que, després de competir amb els 16 equips més importants de la Comunitat Valenciana, tres d'ells en divisió d'honor, com són, Playas de Castellón, Juventud Atlética d'Elx i València Terra i Mar; i quatre més en primera divisió, com ara, C.A. Torrent, C.A. Silla, C.A. Elche Decathlon i Correr El Garbí, van aconseguir una molt bona i important 8a posició, només superades pels set equips anomenats abans. 
 
Les nostres atletes: Irene Camarasa, Alexa Roig, Elena Castells, Pilar Barberà, Sandra Diaz, Candi García, Maria Villalba, Paloma Ferrer, Mar Molina, Silvia Roig i Carmen Esteve van fer una competició on ho donaren tot per intentar aconseguir una bona qualificació i… el resultat ha estat més que satisfactori!!!
 
Des de la Junta i com a representants del Club, volem donar-los l'enhorabona i animar-les a 
seguir per este camí en altres proves, també a l'aire lliure.
 
 
 

  CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ INDIVIDUAL P. C.

Al Lluis Puig s'ha celebrat este dissabte 31 de gener el Campionat Aleví Individual de Pista Coberta on els nostres xiquets i xiquetes han tingut una més que aceptable participació, amb una 2a posició de Anna Palau en salt de llargada, i que també ha tingut una gran competició en els 60mll., al igual que Maria Martínez que ha sigut la 3a de la seua serie també als 60mll. Salva Oliver ha acabat els 1.000 m. en 5a posició i Rosa Sais la 6a també als 1.000m. En lançament de pes Marta Alonso ha finalitzat la seua participació en la 4a posició. La resta de participants que han participat han sigut Francesc Rosell en salt de llargada, i Nuria i Ester en velocitat.

Enhorabona a totes i tots i a seguir entrenant i disfrutant!!!