VALÈNCIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

CAMPIONATS PROVINCIALS PISTA AIRE LLIURE PER EQUIPS

La categoria absoluta, tingueren la seua competició en la pista del riu Turia el dissabte dia 16 per la vesprada,  tant en masculí com en femení, amb un equip femení format per un bon grup d'atletes medallistes del passat Campionat d'Espanya Veterà.

Després d'acabar totes les proves, els dos equips han aconseguit la classificació per a l'Autonòmic del pròxim dia 7 de maig. L'equip masculí ha acabat el campionat en una més que bona 5a posició a tan sols 4 punts de la 4a posició del C.A. Torrent. Les xiques, per la seua part, tingueren al final de la competició la recompensa a l'esforç acabant en 6a posició.

Classificacions Absolut

I per acabar este repàs als Campionats Provincials, ens queda l'equip Cadet Femení, que feia la seua competició a la pista del llit del Turia el diumenge dia 17 d'abril pel matí.

Després d'acabar totes les proves, en la classificació general han quedat en la 7a posició.

Classificacions Cadets

Enhorabona a tots i totes!!!

  

CAMPIONAT PROVINCIAL CADET INDIVIDUAL AIRE LLIURE - VALÈNCIA

Les pistes del Turia van ser una vegada més testics i còmplices de les dues primeres posicions que aconseguiren les atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas el dissabte dia 7 de maig.

En la prova dels 100 m.ll., l'atleta Irene Camarasa va aconseguir l'or amb una gran cursa i marca de 13.27.

Helena Gimeno, ha sigut l'altra atleta del Club que ha aconseguit pujar al més alt del podi i penjar-se la medalla d'or en la prova de javalina, amb un llançament de 23.70 m.

També han participat les altres components del grup de cadets amb bones marques, que no han sigut suficients per a podi, però que van arrimant-se.

Enhorabona a totes!!!

Classificacions

 

 CAMPIONAT AUTONÒMIC COMUNITAT VALENCIANA

Per altra banda, també este dissabte s’ha disputat el Campionat Autonòmic Cadet per Equips a les instal·lacions esportives del Turia a València, on les xiques del Club, després d'una gran competició davant els millors equips de la Comunitat, han acabat classificant-se les setenes de la Comunitat Valenciana.

Enhorabona a totes!!!

Classificacions Cadets