GANDIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

CAMPIONATS PROVINCIALS PISTA AIRE LLIURE PER EQUIPS

El passat dia 9 d'abril tingué lloc a les instal·lacions del poliesportiu de Gandia, el Campionat Provincial Aleví, on l'equip femení del CA. Guadassuar Maskokotas tingué una participació prou bona, acabant en la 7a posició, tot i que faltaven algunes de les xiquetes que conformen este equip.

Classificacions Alevins

Fotos Alevines

  

CAMPIONAT PROVINCIAL INDIVIDUAL INFANTIL AIRE LLIURE - GANDIA

Amb un dissabte solejat i amb molta gent, entre participants i acompanyants, s'ha celebrat en les pistes del poliesportiu de Gandia el Campionat Provincial Infantil Individual.

Les xiquetes del Club han acudit amb grans esperances de fer una bona competició i d'endur-se algun podi i així ha sigut.

L'atleta Elsa Seguí, ha aconseguit pujar al més alt del podi a recollir les seues medalles d'or en les proves de 500 m.ll. i en els 200 m.v., proves que ha guanyat amb gran autoritat.

Per altra banda, Marta Alonso ha aconseguit la segona posició i, per tant, medalla de plata, en la prova de llançament de disc, amb millor marca personal de 21.38 m.

També cal destacar la quarta posició en el triple de l'atleta Anna Palau.

La resta de participants del club en esta categoria han fet una competició semblant a les seues marques i que, poc a poc, van millorant.

Ànim i Enhorabona!!!

Classificacions

 

 CAMPIONAT INTERPROVINCIAL AIRE LLIURE CADET - GANDIA

Una vegada més el C.A. Guadassuar Maskokotas aporta a dos de les seues atletes a la selecció valenciana per a competir al Campionat Interprovincial Cadet celebrat a Gandia el dia 21 de maig.

Les nostres atletes Irene Camarasa en llargada i Helena Gimeno en javelina, han aconseguit la tercera posició en les proves on participaven, aportant els seus punts per a que al final de la competició la Selecció Valenciana haja sigut la campiona per davant de Castelló que han sigut subcampiones i Alacant que s'ha conformat amb la tercera posició.

Foto