ELX

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

 CAMPIONAT D'ESPANYA VETERANS PISTA AIRE LLIURE-ELX

Este cap de setmana del 24-26 s’ha celebrat a la ciutat d’Elx el Campionat d’Espanya de Pista Aire Lliure en la categoría Veterans, on els atletes del Guadassuar Maskokotas han aconseguit, com ja va siguent habitual al llarg de la present temporada, pujar al podi en nou de les proves celebrades, obtinguent 3 metalls d’or, 5 de plata i 1 de bronze. A més, hem aconseguit millorar marca en altres proves disputades.

Els metalls d'or han sigut per a: Laura Esteve en martell pesat F-35, Isabel Huertos en 5.000 m. marxa i per a Rosa Esquerdo en 400 m.ll. F-65. Les 5 medalles de plata han tingut a les següents atletes com a propietaries: Laura Esteve en martell i en disc F-35, Rosa Esquerdo en 100m.ll. F-65, Silvia Roig en triple salt F-35 i l'equip 4x100 format per Silvia Roig, Isabel Huertos, Belen Blasco i Anna Tomas. Per acabar el repàs de medalles ens queda la de bronze que ha guanyat Anna Tomas en la prova d'alçada. També ha participat Maria Villalba que no ha pogut rendir al seu nivell, degut a que arrosega una lessió produida en l'últim campionat.

En quant a la categoria masculina, hem comptat amb la presència de tres componenets del club com són, Tino Andreu que ha participat en els 100, 200 i 400 m.ll. M-35, amb bons temps, Sergio Rosell en els 5.000 m. F-40, on ha fet marca personal i Jose Valverde en els 5.000 m. M-40.

Enhorabona a totes i tots!!!

Classificacions Veterans/es

Fotos

 

CAMPIONAT INTERPROVINCIAL INFANTIL I ALEVÍ AIRE LLIURE - ELX 

El passat dissabte dia 7 de maig, es va celebrar a Elx una gran festa atlètica amb el Campionat Interprovincial, que reunia a les seleccions de Castelló, València, Alacant i Murcia.

En la categoria infantil femenina, on teniem la participació en l'equip valencià de les atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas, Elsa Seguí en els 500 m. i de Marta Alonso en disc, la selecció valenciana sigué la guanyadora amb 159 punts. Les nostres dues atletes acabaren la seua competició en segona i tercera posició, respectivament

Pel que fa a la categoria aleví femenina, sigué Aina Avellan la representant del Club que participà en la prova de disc, on va aconseguir la segona posició. En esta categoria l'equip de la selecció valenciana acabà la competició en segona posició, per darrere de la selecció murciana que sigue la guanyadora.

Molt bé a totes!!!

Classificacions