VALÈNCIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

 CAMPIONAT PROVINCIAL ABSOLUT

Classificacions

Fotos

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC VETERÀ

El dia 30 de maig se celebrà en les instal·lacions del Riu Turia, a València, el Campionat Autonòmic Veterà a l'Aire Lliure on tinguerem la participació de Sergio Rosell i Jose Cuesta en la prova de 5.000 m, on Sergio se proclamà Campió Autonòmic. En els 100 m i 200 m, Tino Andreu va ser el representant del Club amb dues quartes posicions. Juanba Ribes, per la seua part, queda el tercer en la prova de martell i Ximo Sais sego en pes. Tots dos també han participat en la prova de disc.

Pel que fa a les dones, Irene Camarasa en la prova de 100 m absoluta entrà en 6a posició. Carmen Esteve i Mª Jose Oliver, quedaren 2a i 3a en pes. També participaren en martell, Carmen, i en javalina, Mª José, on quedaren subcampiones de les respectives proves.

Classificacions

Foto

 

CAMPIONAT PROVINCIAL DE VETERANS I PROMESES

Per la vesprada del dia 24 de maig, les i els nostres veterans, han participat en la pista del Riu Turia al Campionat Provincial, els promeses i veterans del Club, que també han tret uns grans resultats.

Hem tingut un primer lloc als 200 m.ll. veterans de Tino Andreu, als 800 m. ha sigut el torn de Vicent Torres d'ocupar ixa primera posició en promeses. Al 5.000 m., Sergio Rosell ha entrat en segona posició de veterans M-35, José Cuesta tercer en M-45 i Rafa Pons cinqué en M-45. Juanba Ribes i Ximo Sais han tingut una discreta participació en martell i javalina, on participaven per primera vegada.

Pel que fa a les xiques veteranes, també hem tingut grans gojos amb la competició tan bona que han realitzat. Mónica Roselló ha aconseguit la primera posició als 800 m., Maria Villalba als 400 m.t. ha acabat en tercera posició. Carmen Esteve ha sigut l'encarregada de fer els llançaments de javalina, martell i, a més, ha participat al salt de llargada.

Classificacions