JJ. EE. VALÈNCIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

CRITERIUM PROVINCIAL FINAL TEMPORADA - XXXIII JOCS ESPORTIUS 2014/15

El dissabte 24 d'octubre s'ha celebrat a la pista del riu Turia a València l'ultima prova dels Jocs Esportius de 2014/15 per a les categories aleví, infantil i cadet.

La participació ha segut prou elevada en totes les categories, on els atletes del C.A. Guadassuar Maskokotas han tingut una gran representació i més gran competició.

La prova ha començat a les 10:30h amb el salt de llargada aleví, tant masculí com femení. En esta prova hem comptat amb Anna Palau, que ha quedat 2a, i amb Claudia Boix. En xics ha estat Salva Oliver que ha acabat 4t.

A continuació s'ha donat eixida als 1000 m.ll. femenins on hem tingut la participació de Daniela Llopis, Paula Oliver i Aina Masip que han fet una molt bona cursa, millorant les seues marques.

En salt de llargada femení infantil, Clara Santandreu ha acabat la competició en la 2a posició, on Laura Garrigues ha segut la 4a. També ha participat en esta prova Belen Pons.

Al pes aleví femení hem tingut un 1r lloc de Marta Alonso i un 4t de Ester Santandreu.

En xics tenim que comentar la bona cursa que ha fet Salva Oliver en la distància de 500 m.ll.

En xiques, Aida Gómez ha sigut la representant del Club en la distància de 1000 m.ll. on ha fet una bona cursa.

En la distància de 500 m.ll. categoria aleví femenina hem tingut la molt bona cursa de Maria Martínez i Rosa Sais.

Ja en les distàncies curtes, en la categoria de cadets femení hem vist com Irene Camarasa s'ha emportat la victòria dels 100 m.ll. amb una molt bona primera serie. També ha participat, en la segona sèrie, Sofia Enguix.

En la categoria infantil femení i dins la distància dels 80 m.ll., hem tingut una tercera posició de Daniela Llopis, que ha estat acompanyada per Clara Santandreu, Laura Garrigues, Belen Pons i Aina Masip.

Al salt de llargada en categoria femenina cadet, Irene Camarasa ha fet una molt bona competició, que la deixat al final en la segona posició. També hem tingut la participació en esta prova de Sofia Enguix.

I ja per acabar esta competició matinal, hem tingut la prova dels 60 m.ll. en la categoria femenina aleví, on Anna Palau ha acabat en 3a posició i Maria Martínez la 4a. També han participat Ester Santandreu, Claudia Boix i Marta Alonso.

El nostre director tècnic Vicent Roig i un dels nostres entrenadors, Vicent Torres, han acabat molt satisfets dels resultats d'esta competició que els ha servit per a vore el progrés dels xiquets/es des de que han tornat de vacances.

Enhorabona i a preparar la nova temporada!!!

Classificacions