JJ. MM. VALENCIA

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

FINAL INDIVIDUAL INFANTIL A.L. JOCS MUNICIPALS VALÈNCIA

Gran jornada la que ens feren viure les nostres xiques de l'equip infantil este dissabte dia 12 d'abril.

Hem tingut la participació de l'equip al complet on cadascuna a destacat en la seua especialitat.

S'han aconseguit quatre primers llocs, dos segons, un quart, un cinqué i un desé.

Els primers llocs han estat per a Clara Santandreu Oliver en 80 m.ll., Irene Camarasa López en 150 m.ll. on a aconseguit la segona millor marca espanyola de la temporada en esta distància amb un temps de 19:99 i fa 15 dies també aconseguí la segona millor marca en 80 m.ll. amb un crono de 10:81, Daniela Llopis Lacave en 500 m.ll. i Isabel Molina González en perxa. A més d'estos resultats Daniela i Irene han pujat al podi en segona posició en 220 m.v. i en triple salt respectivament, al tercer escaló ha pujat Carla Martorell Casanova en pes de 3kg, qui també ha participat en martell de 3kg. Completaren la bona actuació de l'equip Clara Santandreu en 150 m.ll., Paula Oliver Tortajada en 1.000 m.ll. i Laura Garrigues Baldrés en alçada.

Enhorabona a totes!!!

Reglament

Classificacions

 

Cap de setmana 20 i 21 de desembre

Dissabte i diumenge mogudets pel que fa a competicions atlètiques, on el C. A. Guadassuar Maskokotas ha estat present en diferents modalitats.

Començarem el dissabte amb la participació al pavelló Lluis Puig de l'equip infantil i cadet femení amb la Final Individual Proves Combinades dels Jocs Municipals de València, on les xiques una vegada més feren una competició espectacular. Ja per la vesprada i també al pavelló Lluis Puig, se celebrà el III Control de la Delegació de València, on participaren els atletes masculins del Club Tino Andreu en 60 m.ll. i José Antonio Marín en 3000 m. aconseguint unes bones marques personals.

Classificacions Infantils

Classificacions Cadets

Classificacions III Control P.C.

També este mateix dissabte a Ontinyent, s'ha celebrat el Campionat Provincial de Proves Combinades Aleví que ha tingut la representació dels xiquets i xiquetes alevins del Club, els quals han fet una competició amb molt bon resultat. 

 

La Jornada del diumenge començà com acabà la del dissabte, amb el IV Control de la Delegació de València al Lluis Puig. En esta ocasió tinguerem la participació de Maria Villalba en 60 m.v. i de Mónica Roselló en els 400 m., les quals baixaren les seues marques personals en la distància.

Classificacions IV Control P.C.

 

JJ. MM. VALÈNCIA INFANTIL, CADET I JUVENIL INDIVIDUAL -  PC

Gran dia atlètic el que hem tigut al Pavelló Luis Puig este dissabte 29 de novembre amb les proves infantils i cadets pel matí i les del I control de la Delegació de València per la vesprada.

Pel matí, l'equip infantil femení del Club Atletisme Guadassuar Maskokotas ha tornat a brillar amb la bona actuació de les xiques, on Laura Garrigues i Isabel Molina han aconseguit la primera i segona posició en salt d'alçada, respectivament. També Isabel Molina ha quedat primera en perxa. Pel que fa a les carreres, l'equip ha estat representat per Paula Oliver que ha acabat en quarta posició en els 1000 m., millorant la seua marca personal, la resta d'integrants no han pogut participar per problemes de salut.

A continuació han competit les xiques cadets que també ha tingut una bona actuació amb un 2n lloc d'Irene Camarasa als 60 m.ll., i un 3r lloc als 300 m. La participació cadet l'ha tancada Aida Gómez que ha entrat en 2a posició als 1000 m.

Ja per la vesprada i al mateix pavelló, s'ha celebrat el I control de la Delegació de València on podien participar atletes federats en les categories des de cadets endavant. Ací hem tingut la representació de l'equip a carrec de Alexa Roig en 60 m.ll.(9''07), Ana Masip en 200 m., Carmen Esteve en pes(9:84m), Patricia Montalvo en 800 m.(2'40''), Pilar Barberà en 800 m.(2'43'') i en homens Llorens Anton en 800 m.(2'02'').

Enhorabona a totes i tots els participants!!!

 

JJ. MM. VALÈNCIA FINAL INFANTIL PER EQUIPS

PROVES COMBINADES 

El Club Atletisme Guadassuar Maskokotas, primera posició en la final per equips infantils dels Jocs Esportius Municipals de València 

Les atletes infantils del Guadassuar donaren, una vegada més, una lliçó de superació i esportivitat a la pista municipal del riu Túria, competint amb grans equips de renom de la ciutat de València. 

L’equip infantil femení del Club Atletisme Guadassuar Maskokotas va resultar guanyador en la final per equips dels Jocs Esportius Municipals de València, celebrada el passat 22 de novembre a la pista del riu Túria. En aquesta jornada, les atletes del Guadassuar competien amb grans clubs de la ciutat de València, com són el València Terra i Mar, Peus Lleugers i el Liceo Francés. 

Aquest equip, capitanejat pel seu entrenador Vicent Roig, va fer una gran intervenció en la final per la qual va assolir grans èxits per al seu Club, com són: Isabel Molina, primera en salt amb perxa; Daniela Llopis, primera en 60 metres tanques i segona en els 1.000 metres llisos; Clara Santandreu, primera en 500 metres llisos i tercera en triple salt de longitud; Laura Garrigues, segona en salt d’alçada; Paula Oliver, quarta en els 1.000 metres llisos; Belén Pons, setena en salt de longitud, entre més de 20 participants; i Elsa Seguí, tercera en 60 metres llisos i en llançament de pes. En les proves de 60 i 500 metres llisos es comptava també amb la participació d’Aina Masip qui, finalment, no va poder participar per causa d’un quadre víric. 

D’altra banda, les atletes Elsa Seguí, Daniela Llopis, Laura Garrigues Clara Santandreu tornaren a recollir un nou triomf amb la seua primera posició en la prova  de relleus 4x80 metres. 

L’equip va acabar molt satisfet de la seua gran participació en aquests jocs esportius ja que, com va declarar el seu entrenador Vicent Roig, «aquesta no és més que la recompensa al gran treball que fa aquest grup de xiquetes que dia a dia posa tots els seus esforços i la seua dedicació per superar-se. Sens dubte, amb aquest equip ens queden molts triomfs per recollir».

Fotos de les Proves

Video Final 4x80 m.

 

 FINAL INFANTIL EQUIPS - JJ. MM DE VALÈNCIA

Una vegada més les xiques infantils del C. A. Guadassuar Maskokotas, han fet una gran competició a les instal·lacions esportives del riu Turia, on han aconseguit la segona posició en la classificació final.

L'equip ha estat format per Isabel Molina, Elsa Seguí, Laura Garrigues, Paula Oliver, Belen Pons i Aina Masip.

Enhorabona a totes!!!

Classificacions