XÀTIVA Benjamí-Aleví

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

COMPETICIÓ DE BENJAMINS/ES I ALEVINS/ES EN XÀTIVA

El dissabte dia 7 de juny es va realitzar una competició atlètica en Xàtiva, al Poliesportiu Municipal la Perera per a xiquets i xiquetes benjamins i alevins.

L'equip del Club Atletisme Guadasuar, amb una nombrosa participació, va aconseguir un gran èxit amb 15 medalles des de tots els escalons del podi.

En pes aleví, Elsa Seguí va aconseguir la medalla d'or i Marta Alonso el bronze i, en el pes benjamí, ha segut Amparo Murillo la que se va emportar l'or i Carola Roig el bronze. En disc, Marta Alonso va repetir metall, esta vegada d'argent. En salt de llargada femení aleví aconseguirem l'or per part de Anna Palau i en benjamí ferem triplet, on va quedar la primera i medalla d'or Arianna Heber, segona i medalla d'argent Claudia Boix i tercera i bronze Laura Alonso, mentre que en benjamí masculí el metall d'argent se l'emportà Francesc Rosell i el bronze Arnau Masip.

En 60 m.ll. femení aleví, Elsa Seguí va aconseguir el seu segon metall de la jornada amb un segon lloc. En 50 m.ll. Maria Martínez va entrar en segona posició i metall d'argent i després, en la distància de 500m., va tornar a pujar al podi per enportar-se el bronze. Per últim, ens queda la prova de 1.000m. on vam disfrutar d'una cursa molt bonica, que ens va deixar un segon lloc i metall d'argent per a Ferran Vicó i una quarta posició per a Salva Oliver que va fer una lluita molt emocionant fins el final amb el tercer classificat.

A totes les atletes que no van aconseguir trofeu, dir-los que va estar molt bé la seua participació i animar-les a seguir així, perquè segur que arriven els bons resultats.

Enhorabona a totes i a tots.

Fotos