BENICARLÓ

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

35é CROS CIUTAT DE BENICARLÓ

El diumenge 20 de decembre de 2015, el C.A. Guadassuar Maskokotas se desplaçà a Benicarló on disputarem el 35é cros Ciutat de Benicarló. Acudirem quasi tot l'equip masculí i femení veterà, que està preparant la classificació per al Campionat d'Espanya.

Ha sigut el segon test que hem fet i no ha pogut eixir millor, ja que en les dues categories veteranes, tant en  femení com en masculí, hem aconseguit omplir el podi amb atletes del Club.

En categoria veterans masculina han ocupat els tres primers llocs del podi: Jose Valverde, Raul Vila i José Cuesta. També han participat en esta prova Llorenç Antón, Ángel Blas i José Masip.

En la categoria veteranes, també hem estat als tres escalons del podi, en este cas ocupats per: Belen Blasco, Patricia Montalvo i Carmen Martínez. També han participat Carmen Sala i Anna Tomás.

La categoria absoluta masculina ha estat ocupada en la segona posició per l'atleta del Club Amine Chaoui. En esta prova hem contat, a més, amb Miguel Moratalla, Ruben Crespo, Bernat Ribes i Quique Gimeno.

En la categoria promesa masculina ha estat representant al club Daniel Giménez.

Cal recalcar la bona actuació que ha tingut la atleta aleví Rosa Sais, que ha acabat en 6a posició.

Enhorabona!!!

Classificacions

Fotos