ONTINYENT

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

II CROSS AUTONÒMIC DE CLUBS CIUTAT D'ONTINYENT

Diumenge 1 de febrer vam disfrutar d'una gran gesta per part del C.A. Guadassuar Maskokotas en el II Campionat Autonòmic de Cros per equips Ciutat d'Ontinyent, on els tres equips del  Club que hi participaven, tant en la categoria de cros curt femení com en el cros curt i llarg masculins, van aconseguir la classificació per al Campionat d'Espanya Absolut de Cros que se celebrarà a Càceres el pròxim 1 de març.

D'una banda, les dones es van classificar, en el cros curt amb una distància de 4.050 mts., en la 1a posició del Campionat Autonòmic. Mentre que els homes van quedar en 2a posició en la modalitat de cros curt i en la 5a, en el cros llarg de 10.000 metres.

Cal dir que, a més dels atletes de les categories d'adults, també vam comptar amb la 
participació d'atletes de les categories menudes, com ara Teresa Oliver, Laura Alonso, Rosa 
Sais, Salva Oliver i Paula Oliver que han fet una gran carrera, cada un en la seua categoria.

En la categoria absoluta vam tindre una gran participació quant al nombre d'atletes, tant en
dones com en homes.

En el cros curt femení, després de recórrer els 4.050 metres que tenia el circuit, l'ordre 
d'arribada de les nostres atletes va ser el següent: 2a Melisa Gali (15:22), 4a Candi García 
(15:41), 6a Sandra Díaz (16:03), 10a Carmen Sala, Elena Castells, Pilar Barberà, Cristina Espí, Silvia Roig, Gemma Avellan i Carmen Esteve.

Pel que fa a la categoria masculina, en el cros curt i una vegada recorreguts els 4.050 metres, l'ordre d'entrada en meta va ser: 3r Fouad Benzeroual (12:26), 10é Rubén Crespo (12:51), Mario Baldoví, Miguel Moratalla, Rafa Pons, José Cuesta, José Madrid, Quique Gimeno, Juanba Ribes, José Masip, Vicent Lledó, Fran Gimeno i David Oliver.

En el cros llarg, l'ordre d'entrada dels nostres representants va ser: 13é Hicham Ettaichmi, 20é Salvador González, Miguel Vázquez, José Marín, Sergio Rosell i Benito Pancorbo, que va haver d'abandonar la carrera amb molèsties.

Va ser una jornada amb molt de vent i, cal dir que el circuit tenia les seues dificultats, amb una zona que no deixava agafar ritme de carrera, amb pujades i baixades molt pronunciades i curtes que, finalment, no han tingut conseqüències negatives pel que fa a la classificació del Club.

Enhorabona a totes i tots!!! Càceres ens espera, ÀNIMS!!!

Classificacions

Fotos cursa

Fotos Organització