CACERES

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

CAMPIONAT D'ESPANYA CAMP A TRAVÉS DE CLUBS - CACERES

El Guadassuar Maskokotas classifica dos dels seus equips en el Campionat d’Espanya de cros per clubs

 La classificació de dos dels tres equips deixa el nom del Guadassuar en una llista junt amb clubs tan prestigiosos com el New Balance Team, el Playas de Castelló o el FC Barcelona.

El passat diumenge 1 de març es va celebrar a Càceres el Campionat d’Espanya de cros per clubs, en el qual va participar l’Atletisme Guadassuar Maskokotas. Els tres equips d’aquest club que hi van participar, un de femení per al cros curt i dos de masculins per a les distàncies curta i llarga, van lluitar durament per tal d’obtindre una merescuda classificació junt amb clubs prestigiosos de l’àmbit nacional. 

En primer lloc, en el cros curt de 4.050 metres, la guanyadora del qual va ser Marta Tigabea (AD Marathon), l’equip femení del Guadassuar Maskokotas format (per ordre d’arribada) per Cándida García (16:08’), Sandra Díaz (16:26’), Carmen Sala (16:44’), Cristina Espí i Pilar Barberà finalment no van poder classificar-se entre els 25 primers clubs, els tres primers dels quals van ser el Dental Seoane Pampín, el FC Barcelona i l’AD Marathon.

Pel que fa a l’equip masculí, amb el mateix circuit de 4.050 m que les fèmines, format per Rubén Crespo (13:21’), José Antonio Marín (13:44’), Vicent Torres (14:13’) i Mario Baldoví (14:26’), s’ha classificat amb 610 punts en el 34é lloc d’un total de 48 clubs classificats. Cal destacar també la participació dels atletes Miguel Moratalla i Rafael Pons que finalment han quedat fora de la classificació, ja que hi puntuaven els quatre primers atletes de cada club. En aquesta distància, va resultar guanyador l’atleta Zakariae Mazouzi, i el primer club classificat va ser el New Balance Team amb 64 punts. 

Finalment, en la distància llarga del cros de 12.050 metres, pel Guadassuar Maskokotas participaven els atletes Fouad Benzeroual (39:34’), Salvador González (41:28’), Miguel Vázquez (41:32’), Sergio Rosell (42:56’), Manuel González (43:16’) i Benito Pancorbo (44:50’), quedant-se aquests dos últims atletes fora de la classificació, i van obtindre 378 punts, puntuació que els deixava en un 19é lloc de 40 clubs classificats. En aquesta distància, el guanyador va ser l’atleta Kidane Tadase de l’AD Marathon, mentre que el club guanyador va resultar ser el J COE Guadalajara amb 27 punts. 

Aquesta participació dóna mostra de la bona forma dels atletes del Guadassuar i de la seua millora en la classificació respecte del campionat de 2014 de Jerez, en què l’equip va aconseguir classificar-se en el lloc número 22, a més del treball en el llançament per al campionat de dos equips més del club capitanejat per Vicent Roig. 

La pròxima cita atlètica en què participarà el Guadassuar Maskokotas, pel que fa al camp a través, serà en el Campionat d’Espanya de cros de veterans que se celebrarà el 15 de març a Alcobendas, Madrid. 

Classificacions

Fotos cursa

Fotos RFEA

Videos RFEA