AAC-2015/16

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

SOPAR PRESENTACIÓ TEMPORADA 2015/16

C. A. GUADASSUAR MASKOKOTAS

Este dissabte dia 31 d'octubre, hem celebrat a la sala Cotonera Events de Guadassuar, el sopar que tots els anys realitza el C. A. Guadassuar Maskokotas per a donar inici a la nova temporada, on hem presentat als membres del Club, en les diferents categories, a l'équip tècnic i a la junta, també hem comentat els èxits obtinguts i els events organitzats en la temporada que s'acaba.

A continuació ha començat el torn dels parlaments, on en primer lloc a estat Vicent Roig, director tècnic del Club, que a més de presentar a la resta de l'equip tècnic, format per Vicent Torres, Vicent Ribes, Isabel Huertos i Alfredo Gómez, a explicat quina és la seua idea per a la temporada que comencem en quant a sistema d'entrenament i competicions a realitzar.

Després a sigut el president del C.A. Guadassuar Maskokotas, Jose Masip, qui a pres la paraula agraïnt a les autoritats municipals, alcalde i regidora, al patrocinador (Maskokotas), col·laboradors i atletes la seua presència en este acte. A més, ha comentat les millores que se presenten de cara a la temporada que comencem per als socis del Club.

El torn del senyor alcalde, Voro Montañana, a vingut a continuació, on ha aprofitat per ha donar les gràcies al Club pel que estava aconseguint per al poble i mostrà el seu compromis i el de la regidora d'esports, Irene Cleries, amb l'atletisme des de l'Ajuntament.

Acabats els parlaments, es va passar a nomenar a tots els atletes del Club que, com ja és tradicional en este acte, tingueren un obsequi. Després d'esta desfilada d'atletes, s'ha passat al sopar i, posteriorment, a la festa amb música disco i barra lliure per a tots.

Cal comentar que este any per als menuts teniem organitzada una festeta amb el grup local Burumballa, que els tingué entretinguts.

Agraïm al fotògraf Vicent Martínez el que haja vingut al nostre acte i ens cedisca les fotos per a la web.

Fotos Vicent Martínez