AAC-2014/15

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

SOPAR PRESENTACIÓ TEMPORADA 2014-2015

Este dissabte dia 25 d'octubre hem celebrat el sopar de presentació de la temporada 2014-15 amb gran exit de participació per part d'atletes i familiars. Comptarem amb la presència de l'ajuntament representat pel senyor alcalde, José Ribera i pel regidor d'hisenda Vicent Estruch. També tinguerem la companyia d'algunes de les empreses que fan posible que el Club puga dur a terme alguns dels esdeveniments que organitzem. Un dels moments més emotius sigué quan la Junta actual per veu del seu president José Masip, demanà un fort aplaudiment per a la junta eixint per la seua dedicació en favor de l'atletisme a Guadassuar. El seu president, Jaume Seguí, va rebre una placa de reconeiximent per la seu labor al cap davant del Club durant tots estos anys, de mans del president actual José Masip i de l'alcalde José ribera.

Després dels parlaments, passarem al sopar celebrat a la Sala Cotonera Events de Guadassuar i que donà pas a les actuacions dels més menuts del Club a l'escenari de la sala. Poc després, començà la discomòbil i la barra lliure per acabar la festa.

Gràcies a totes i tots per la vostra assistència i ara a disfrutar de les competicions que tenim al llarg de la temporada.

Fotos Presentació Temporada 

 

VIATGE A LA WARNER BROS FINAL TEMPORADA 2014/15

Per a no perdre els bons costums, este any hem recuperat el viatge que abans se feia i que havia caigut en oblit.

Este any s'ha fet al final de la temporada, i hem vist que és un bon moment. Ja s'han acabat les competicions, el cole i la volta a peu. Quin descans...

Decidirem anar a la Warner Madrid i ens ho passarem super bé, molta calor, però millor per a les atraccions d'aigua. Els xicotets disfrutaren molt amb els ninots de la Warner, els majorets/es amb les atraccions més canyeres del parc i els majorots, o siga els pares, tampoc ens quedaren darrere i disfrutarem del parc i de les seues atraccions, tant com els xiquets/es.

Ací vos deixem unes fotos del grup a la Warner.

Vos esperem el pròxim any a totes i tots!!

Fotos

 

II CAMPUS D'ATLETISME - 2014/15

Este passat més de juliol hem realitzat el II Campus d'Atletisme, que el C.A. Guadassuar Maskokotas du a terme per segon any consecutiu.

Este any, hem comptat amb la demostració i recomanacions d'atletes especialistes en proves tant importants com la marxa, llançaments, tanques, perxa i salts.

Els xiquets i xiquetes han pogut vore a atletes, de gran nivell, realitzant les proves que més els agraden i que després han realitzat tots junts seguint les seues indicacions.

Gràcies a Jaume, Pablo, Mar, Isabel, Vicent i Alfredo per la vostra col·laboració en estes jornades.

Fotos