MASKO-2016

MENÚ PRINCIPAL

TAULER INTERACTIU

  IV 7K, 14K, 21K MASKOKOTAS

Un any més, i ja és el quart, hem celebrat la 7k, 14k, 21k en esta la seua 4a edició, amb el patrocini de Maskokotas i de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Guadassuar.

Hem tingut un bon resultat en quant a nombre d'atletes, uns 800, sobre haver moltes curses el mateix dia.

El temps ens ha acompanyat fins a mitjant cursa on el vent s'ha fet notar, fort i fred. Així i tot, els atletes han aconseguit que no ens enrecordarem d'este fenomen meteorològic amb la seua presència i gran actuació.

L'organització ha estat, creguem pel que ens han comentat alguns participants, que molt bé, per la qual cosa volem donar les gràcies als voluntaris i policia local que han participat en les tasques de control de trànsit i de cursa.

Pel que fa als resultats de les diferents distàncies, el Club ha estat practicament representat en tots els podis.

En la 7k, en categoria masculina Amine Chaoui i Miguel Moratalla, han sigut primer i segon, respectivament. En la mateixa distància però en categoria femenina, ha sigut Belen Blasco qui ha pujat al podi en segona posició.

També en la 7k en categoria masculina ha entrat Angel Blas com a primer local i Tino Andreu tercer. En dones han sigut Pilar Barberà, Raquel Puig i Carmela Perales, primera, segona i tercera respectivament, totes elles Atletes del Club.

En la 14k en categoria absoluta femenina Bouchra Marzouki i Carmen Martínez han entrat en meta en primera i segona posició i en la categoria masculina Jose Valverde ha sigut el quart.

En quant als locals del Club en esta distància hem tingut al tercer lloc del podi en masculí a Quique Gimeno.

En la 21k, en la categoria masculina el guanyador ha sigut l'atleta del Club, Youssef Benazzouz en categoria masculina i en femenina el primer escaló del podi ha sigut per a l'atleta Carmen Sala, també del C.A. Guadassuar Maskokotas.

En quan a locals en esta distància, ha pujat al podi Bernat Ribes per a arreplegar el trofeu del segon lloc de la prova.

Enhorabona i gràcies a tots els que heu participat en la cursa!!!

Classificacions

Fotos

 

VIDEO PROMOCIONAL

CARTELL

REGLAMENT

CIRCUIT

CAMISETA

INSCRIPCIONS_CURSA

 

PATROCINADORS                                                                                                I FIRA DEL COMERÇ
 
                                            
 
EMPRESES COL·LABORADORES
 
                Resultat d'imatges de productos horneados alba     Resultat d'imatges de sekitos       Mel i Salut